GDPR - personvern

NETTBUTIKKEN

Vi innhenter de opplysningene som er nødvendige for å gjennomføre en handel og sende varen til deg. Vi har samarbeidsavtale med VISMA, som lagrer informasjonen for oss. Informasjonen blir lagret så lenge det er nødvendig i forhold til norsk regnskapslov. Vi nytter kontaktinformasjonen kun ved spørsmål fra deg og ved utsending av varer. Vi selger ikke informasjon til 3. parter. 

All informasjon er sikret med passord og kun godkjente personer har tilgang til informasjonen vi lagrer.

LEVERANSE:

Vi benytter registrert pakke hos Posten/Bring og nødvendige informasjon om adresse og mobilnummer blir oppgitt for levering av pakken. Posten er også underlagt GDPR.

NYHETSBREV/SMS-MARKEDSFØRING

Vi sender IKKE ut noen form for nyhetsbrev til din e-postadresse. Vi sender heller ikke noen form SMS-markedsføring. 

FACEBOOK/INSTAGRAM

Du velger selv om du vil følge oss på instagram og/eller Facebook. Vi samler ikke informasjon om følgere i disse mediene. Vi bruker Facebook og Instagram som markedsføringskanal overfor brukere som er interessert i våre varer. Vi annonserer også på Facebook og Instagram, men det er valgfritt om du ønsker å trykke på slike annonser. Med unntak av statistikk så innhenter vi ikke noen form for informasjon om enkeltbrukere ved annonsering. Statistikken er nøytral. 

Dersom du ikke ønsker annonser på sosiale medier så kan du regulere dette selv i brukervilkårene til nettstedene.

GOOGLE ANALYTICS

Vi nytter Google Analytics for innhenting av statistikker på www.modeste.no. Dette blir gjort for å yte god service og forbedre nettstedet og vareutvalget i nettbutikken. Det blir ikke hentet ut informasjon om enkeltbrukere, men hvilke sider som er besøkt og hvor ofte nettstedet blir besøkt osv. 

E-POST

Vi sletter e-poster når handelen er gjennomført og/eller når det ikke er behov for å lagre innhold eller adresse lenger. Kontaktskjemaet er dirigert mot Modeste´s e-post-adresse og det er kun godkjente personer som har tilgang.

Kontakskjemaet er også laget gjennom systemet til VISMA. 

KONTAKT OSS

Dersom du ønsker å vite hva som er lagret om deg eller ønsker å endre noe, kan du ta kontakt med oss på mobil 997 32 205 eller kontakte oss på kontaktskjemaet på kontaktsiden. 

lagt til handlevogn